Vinnarna av tävlingen ”vänskap”

Tävlingar / Vänskap / Permalink / 0

Januari månads skrivartävling har kommit till sitt slut och det har blivit dags att presentera vinnarna. Temat var vänskap och vi vill passa på att tacka de 17 skribenterna som valde att delta i tävlingen. Alla bjöd oss på fantastiska tolkningar av vänskap och det har varit en fröjd att läsa dessa texter! Vi hoppas få se er delta i fler av våra skrivartävlingar.

Även den här månaden har konkurrensen varit stenhård och det har tagit emot att behöva välja bort så många briljanta texter. Tillslut lyckades vi i alla fall komma fram till två vinnare.

På andra plats hittar vi krönikan "Min sämsta vän” av en skribent som går under pseudonymen Annah Oj.

På första plats har vi krönikan "Från din vän på Venus" som är skriven av Henrik Bahari.

Stort grattis till er båda och superbra jobbat! 
I nästa vecka publiceras de vinnande bidragen tillsammans med bidrag från övriga skribenter som också velat få sina krönikor publicerade. På måndagen får ni läsa Annah Ojs krönika Min sämsta vän och under söndagen lägger vi upp Henrik Baharis krönika Från din vän på Venus. Under dagarna däremellan kommer ni kunna läsa de övriga skribenternas bidrag. Så gör er redo för en temavecka fylld med fenomala krönikor om vänskap ur alla möjliga perspektiv!

 

Liknande inlägg

Till top